fbpx

Velkommen til UGdance #weMakeAarhusDance

Gratis prøvetime: ”Gratis prøvetime” tilbydes til nye deltagere. Din reservation af ”gratis enetime” binder dig ikke til betaling eller abonnement, men det reserverer din plads til prøvetime.

Priser:  klik her

Tilmelding: 

Når du tilmelder dig holdet betaler du for resten af sæsonen, og beløbet afhænger af, hvornår du starter. Din betaling er for en sæson enten til jul eller til sommerferien. Sommerdans er også en sæson. Der betales dog ikke for uger, hvor UGdance holder lukket. Der gælder dog særlige regler for elite sportsdans. 

Tilmelder du dig er du bundet til en sæson, bortset fra fortrydelsesretten jf. nedenfor. Alle ydelser (undervisning) er ikke momspligtigt og derfor angivet uden moms.

Tilmelding foregår via vores hjemmeside. Se under det hold, som du vil gå på. Er du under 18 år skal du som supplement til tilmeldingen på hjemmesiden få en af dine forældre til at sende os en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvor det bekræftes, at du må starte. Forælder/værge hæfter derved for denne betalingsforpligtelse.

Betaling af abonnement: Med din ordre oprettes et abonnement til UGdance dansehold. Betaling: 100 procent af ordrebeløbet gennemføres umiddelbart efter ordremodtagelsen. Ved for sen betaling beregnes iflg. renteloven et gebyr på 100 kr. pr. skriftlig påmindelse

Kvittering: Ved betaling til UGdance modtages en kvittering. Hvis du ikke modtager en kvittering, henvender du dig til UGdance, for at sikre at betaling og reservation af hold-plads er gennemført.

Levering: UGdance Damagervej 10, 8260 Viby J - cvr. nummer 3593911. I tilfælde af sygdom hos instruktør eller andre forhold yder UGdance en erstatningstime på et tidspunkt fastlagt af UGdance.

Fortrydelsesret: 2 ugers fortrydelsesret: Vi giver pengene 100% tilbage indenfor 2 uger fra prøvetimetidspunktet. Kontakt UGdance såfremt du fortryder købet og ønsker at ophæve handlen. Efter de 2 uger er det ikke længere muligt at få pengene tilbage. Dog kan man vælge at sætte sit medlemsskab i bero ved fx. sygdom, skade eller lign. I den forbindelse kan vi tilbyde at restbeløbet, fra den dag du henvender dig til UGdance, kan benyttes som et tilgodebevis i to år - til dig selv eller en du kender - dog ikke eksisterende deltagere. Der skal påregnes ekseditionstid med at få penge retur - op til ca. 2 uger. I tilfælde af Force Majeure kan ventetiden være længere.

Skift af instruktør giver ikke mulighed for at aftalen med UGdance ophører.

Skift af adresse/flytning giver ikke mulighed for at aftalen med UGdance ophører.

Mister du dit partner er du fortsat tilmeldt, og der søges hurtigst muligt om en ny partner. Ved længerevarende mangel af partner kan gavekort udstedes.

Betaling: Abonnement betales efter nærmere anvisning fra UGdance.

Beskyttelse af Forbrugeren: Kunden er omfattet af de rettigheder, der fremgår af den danske Markedsføringslov og den danske "Lov om visse Forbrugeraftaler." 

Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer. Vis et hold har for få deltager kan UGdance til enhver tid lukke holdet.

Force Majeure: UGdance tager forbehold for Force Majeure

Corona:

Se vores særlige afsnit om Corona på hjemmesiden

 


Placering

Damagervej 10
DK-8260 Viby J

Se på Google Map

Åbningstider

Mandag-torsdag:
15:00 - 22:00

Fredag-søndag:
Kun efter aftale

Kontakt

+ 45 60 22 57 33

Email: info@UGdance.dk

Ferie og helligdage