fbpx

Velkommen til UGdance #weMakeAarhusDance

Alder......: 16+
Niveau....: Begynder/let øvet

Holdet startede i uge 2 i 2020. Vi fylder løbende hold op med nye dansere.

Argentisk Tango med fantastiske Jens-Christian og assistent Nina, der vil få dig til at føle dig velkommenlaughing

Vi har både et begynderhold og et letøvet hold. Argentinsk Tango er et hold for dig, der elsker intime øjeblikke og interaktioner!

På dette hold vil du blive introduceret til den Argentinske Tango på en nem, sjov og enkel måde, hvor du vil blive vist og undervist både i elementære grundlæggende trin og teknikker fra dansen, samt spændende trin i forskellige små serier.

På dette hold vil du opleve en hyggelig, sensuel og varm atmosfære og interaktion mellem dig og din partner og resten af holdet, skabt af den lækre argentinske musik.

Du vil lære en lille smule om musikken og bevægelsen, og for resten af timen står det på sjov, smil og dans. Tango er en folkedans-hvilket betyder, at det er en dans for alle!laughing

# Hvad skal du have på:       Normalt tøj og sko

Tilmelding til gratis prøvetime

Når du efter en gratis prøvetime har besluttet dig for at deltage, så betales 100% for en sæson af gangen (frem til jul eller sommerferie), og her kan du se, hvor meget det er:

Prisliste  

Reglen ved tilmelding er, at betaling skal ske inden du deltager på holdet. Ved forglemmelse kan du dog betale rettidigt senest fredag i samme uge.

Tilmelding og betaling

 


Placering

Damagervej 10
DK-8260 Viby J

Se på Google Map

Åbningstider

Mandag-torsdag:
15:00 - 22:00

Fredag-søndag:
Kun efter aftale

Kontakt

+ 45 60 22 57 33

Email: info@UGdance.dk

Ferie og helligdage